O autoru

 

Počela karijeru pre 15 godina kao televizijski voditelj i autor na RTS-u, paralelno sa tim je pisala knjigu pripovedaka koju je nagradio legat “Borislav mmPekić”. Potom radila kao urednik u magazinu Elle, pa izvršni urednik magazina Jolie. Šest godina života posvetila je korporativnoj karijeri u industriji hrane i konditora, najpre kao PR menadžer, potom direktor korporativnih komunikacija, i na posletku direktor marketinga.

Danas više ne veruje u korporacije već u ličnu inicijativu i sopstveni proizvod, porodični brend Anđeli, ukusni i zdravi ovseni kolači.

Diplomirani je profesor italijanskog jezika i sertifikovani trener za javne nastupe od Media Training Worldwide, New York.

 

11 odgovora na “O autoru

 1. Jedan savet, pošto mi ovo ugleda kao blog koji će biti zanimljiv i posećen.

  Što pre blog premestite na sopstveni domen, na primer milicacalija.com ili tako nešto. Kasnije ćete imati mnogo muke da to uradite, zato je bolje odmah, dok je sveže.

 2. Hvala na savetu, poslušaću Vas.
  Daću blogu još malo vremena da se „zalaufa“. 🙂

 3. Milice, WordPress ima šablone i za sajtove u koje se lako inkorporira (pardon, ugradi ili ugnjezdi) ovakav blog. Tako takav oblik ispunjava oba zadatka – čitalac vidi sajt, blog se puni odvojeno, poslednje vesti na samom sajtu su vesti sa bloga, a postoji listić BLOG koji onda prikazuje tekstove!
  Pogledaj pod http://www.themeforest.com – čudo od šablona …

 4. @vinylcd: koja programerska znanja su mi potrebna za to? Do sada su svi besplatni šabloni tipa Joomla zahtevali makar malčice programiranja…

 5. Ognjen Šestić

  Potrebno je da budeš u upravnom odboru JAT-a 🙂

 6. Samo da kazem da te http://twitter.com/milicacalija jos uvek ceka.. 🙂

 7. Ma najbolja je 🙂

 8. 5+